Welkom bij de WhatsApp groep van PrijsvragenGala.nl - Gratiswinacties.nl - Ikhebprijs.nl

   

Laatste wijziging : 25-01-2019 / Auteur : Redactie  

    

Beste prijsvragenfan,

Wil jij graag dagelijks op de hoogte blijven van de leukste en mooiste prijsvragen van de dag? Meld je dan nu eenvoudig aan bij onze gratis WhatsApp-service via onderstaande QR-codes of het bijgevoegd aanmeldformulier!

  

Informatie :

Had je nog even geen tijd gehad om onze websites te bezoeken of was je vergeten om de nieuwste prijsvragen te checken? Geen zorgen, op deze manier ontvang je eenvoudig, gratis en veilig een berichtje per WhatsApp zodat je in de toekomst geen enkele prijsvraag of winactie meer hoeft te missen. Op deze manier houden we je per whatsapp op de hoogte houden van alle gave winacties! Om het nog mooier en eenvoudiger te maken voor je heb je ook nog eens de keuze om je aan te melden voor een of meerdere groepen. Scan de QR-code, meld je aan en veel succes en plezier met alle prijsvragen! Uiteraard is je telefoonnummer veilig bij ons en zullen we dit enkel gebruiken voor onze WhatsApp-service! Bovendien verzenden we maximaal hoogstens 1 bericht per dag / per categorie. Doe mee en maak het jezelf makkelijk!

Prijsvragen Algemeen


  Vakanties en Reizen


  Speelgoed & Kinderen


                   

Concerten & Festivals

  

Elektronica & Gadgets

  

Wooninrichting & Tuin

UPDATE : in de toekomst zullen er wellicht nog meerdere categorieen worden toegevoegd!

Lukt het niet om je via de QR-codes aan te melden? Geen probleem! Vul dan onderstaand formulier in en we voegen je automatisch toe aan de gewenste groep(en).


Met vriendelijke groet,

Redactie PrijsvragenGala.nl - Gratiswinacties.nl - Ikhebrijs.nl


(advertentie)


  2019 - PrijsvragenGala.nl - Ikhebprijs.nl - Gratiswinacties.nl